Фестиваль «Співоча феєрія-2011» у Харкові цього року буде з іспанським присмаком | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Фестиваль «Співоча феєрія-2011» у Харкові цього року буде з іспанським присмаком

 Харківські та іспанські технарі заспівають на професійній сцені Родзинкою Всеукраїнського фестивалю хорових колективів технічних навчальних закладів «Співоча феєрія-2011», що відбудеться 28 – 29 червня у Харкові, стане приїзд професійного молодіжного колективу співаків з Іспанії.

  

В рамках Всеукраїнського фестивалю хорових колективів технічних навчальних закладів «Співоча феєрія-2011» з концертами у Харкові виступить Молодіжний хор муніципальної консерваторії міста Манреса (Каталонія, Іспанія), який відгукнувся на запрошення хору Національного університету «Харківський політехнічний інститут».

 

28 червня сольний концерт іспанського хору відбудеться в Будинку органної та камерної музики при Свято-Успенському соборі (початок – о 18.30), а 29 червня - спільний концерт іспанського колективу та камерного хору відбудеться у Палаці студентів. Початок о 18.00.

 

У виконанні колективів пролунають твори вітчизняних та зарубіжних композиторів. Як повідомляє офіційний сайт облдержадміністрації, вхід на обидва концерти вільний.

 

Сховати метелика