Півтори сотні дітей та викладачі дитячої школи мистецтв дадуть концерт в ХАТОБі | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Півтори сотні дітей та викладачі дитячої школи мистецтв дадуть концерт в ХАТОБі

altНапередодні Міжнародного Дня захисту дітей 25 травня дитяча школа мистецтв № 6 дає святковий концерт в малому залі театру опери та балету. У концерті зайнято близько 150 дітей у віці від 5 до 16 років.

У програму включені виступи юних музикантів, вокальних та інструментальних ансамблів, солістів, танцювальних та хорових колективів, свої напрацювання продемонструють учні театрально-драматичного відділення, а також викладачі - лауреати міжнародних конкурсів Уляна Смаглецька і Христина Сапеляк.

У фойє малого залу ХНАТОБу розміщена експозиція дитячої художньої галереї «Чарівна мелодія фарб», створеної в ДШМ № 6. 140 яскравих різноманітних за технікою робіт талановитих живописців школи побачать не тільки харків'яни, але й гості ЄВРО-2012, бо у червні вони будуть виставлені в художній галереї «Маестро».

Концерт стане творчим звітом колективу. Для ДШМ № 6 нинішній навчальний рік - третій з моменту її появи на карті Харкова. За цей час більше 450 дітей отримало можливість долучатися до мистецтва, набуваючи початкову естетичну освіту.

Сховати метелика